✔ Beveiliging op maat

✔ Grote en kleine evenementen

✔ Altijd met een glimlach

Home > Vacature servicemedewerker

Vacature voor servicemedewerker

Voor een vacature voor servicemedewerker moet u bij Smile Securtiy uit Hoorn zijn. Wij zijn gespecialiseerd in beveiliging tijdens evenementen en hebben servicemedewerkers nodig om het event in goede banen te leiden. Lijkt dit wel iets voor u? Lees dan snel verder!

Aanmelden voor onze servicemedewerker vacature?

E-mail sturenTelefonisch contact

object beveiligers

Vacature voor een communicatieve servicemedewerker

Niet alleen event security is belangrijk tijdens evenementen: er moeten ook communicatieve servicemedewerkers beschikbaar zijn die de bezoekers aanwijzingen of informatie geven. Bent u open en communicatief ingesteld? Houdt u ervan om onder de mensen te komen en schrikt drukte u niet af? Dan is onze vacature voor servicemedewerker iets voor u. Als u als servicemedewerker aan de slag gaat, is het uw taak om gasten te begeleiden op een aangename manier. Wilt u eerder als oplettende verkeersregelaar werken tijdens evenementen? Ook dan hebben wij werk voor u.

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact op

Solliciteer voor de job van servicemedewerker

Wilt u graag bij ons beveiligingsbedrijf aan de slag gaan? Solliciteer dan voor onze vacature voor servicemedewerker en wie weet kan u binnenkort al starten. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel naar 085-0491120. Wij helpen u graag verder en bieden interessante vacatures aan.