Beveiliging op maat

Grote en kleine evenementen

Altijd met een glimlach

Home > Vacature verkeersregelaar

Vacature voor verkeersregelaar

Een leuke vacature voor verkeersregelaar vindt u bij Smile Security uit Hoorn. Bij een evenement komt heel wat kijken. Daarbovenop heeft een groot event altijd invloed op het verkeer in de omgeving. Daarom zijn wij op zoek naar een verkeersregelaar om onze vacature te vervullen en om vlot verkeer te garanderen tijdens diverse festiviteiten of belangrijke gebeurtenissen.

Aanmelden voor onze verkeersregelaar vacature?

E-mail sturenTelefonisch contact

Beveiliger Smile security

Vervult u binnenkort onze vacature voor verkeersregelaar?

Wij zetten ons, naast event security, graag in om tijdens evenementen vloeiend verkeer te garanderen in de omgeving. Als verkeersregelaar geeft u aanwijzingen aan bestuurders, uiteraard steeds in overleg met de betreffende gemeente, de politie en andere belanghebbenden. Lijkt deze baan wel iets voor u? Reageer dan snel op onze vacature voor verkeersregelaar en wie weet regelt u binnenkort wel het verkeer tijdens een event!

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact op

Ga aan de slag als verkeersregelaar

Wilt u bijdragen aan vlot verkeer tijdens een evenement? Aarzel dan niet en solliciteer voor onze vacature voor verkeersregelaar. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers en geven u graag meer informatie over het takenpakket. Bent u benieuwd welke banen er nog openstaan? Neem dan gerust eens een kijkje naar onze andere vacatures. Wij staan altijd klaar om al uw vragen over ons beveiligingsbedrijf te beantwoorden als u belt naar 085-0491120.