Smile Security uit hoorn is opgericht in 2013 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gespecialiseerd en landelijk actief beveiligings bedrijf. Het beveiligen van kroegen en restaurants behoort tot onze standaard werkzaamheden. Daarnaast zijn wij inmiddels dé beveiliger van diverse prominente evenementenbureaus voor grote festivals zoals Woodlands, Kaaspop en Victorious. Betrouwbaarheid staat bij ons altijd voorop. Wij doen wat we zeggen en komen simpelweg onze afspraken na.

Maatwerk in beveiliging
Op basis van diverse (risico)factoren, stellen wij bij iedere opdracht een team op maat samen. Onze opdrachtgevers zijn (voornamelijk) eventorganisatoren, bedrijfsleven, gemeenten, stichtingen, organisatiebureaus en evenementenlocaties. Totale dienstverlening is altijd ons uitgangspunt. Wij ontzorgen u dus ook graag in aanverwante diensten zoals: verkeersregelaars, parkeerbeheerders, EHBO/EHBD, servicemedewerkers, hostesses en brandwachten kunt u bij ons terecht.

Neem contact opd

Wij zijn altijd op zoek naar teamplayers!

Wij zijn altijd op zoek naar loyale, professionele en integere teamplayers. Ook als je nog geen beveiligingspapieren hebt maar wél een baan in onze branche ambieert nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Lees meer over ons