Event security

Bent u op zoek naar een specialist in event security? Dan zit u goed bij Smile Security uit Hoorn. Smile Security is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en wordt ingeschakeld bij kleine en zeer grootschalige feesten, zoals concerten en festivals. Bent u op zoek naar een bedrijf dat de beveiliging van uw evenementen verzorgt én dat de gastvrijheid hoog in het vaandel heeft? Wij leveren het totaalpakket. Zo voorzien we u van een beveiliger die bij uw noodhek staat en verzorgen we ook uw communicatie.

Gepassioneerd door event security

Ons beveiligingsbedrijf is gepassioneerd door event security. Wij voorzien u graag van geschikt personeel voor de beveiliging van uw evenementen, zodat deze vlekkeloos verlopen. Onze beveiligers bewaken onder andere de in- en uitgangen en houden een oogje in het zeil wat betreft de algemene veiligheid. Dankzij onze evenementenbeveiliging kunt u erop rekenen dat uw event rustig verloopt en dat eventuele incidenten snel de kiem gesmoord worden. Wilt u naast event security ook een hondengeleider inschakelen? Of bent u nog op zoek naar personeel voor de EHBO-post? Ook dan klopt u met een gerust hart bij ons aan. Wij hebben jarenlange ervaring en zetten onze kennis en expertise graag voor u in om u van de beste evenementenbeveiliging te voorzien.

Vertrouw op onze voor de beste evenementenbeveiliging

Voor de beveiliging van diverse soorten evenementen heeft Smile Security zeker het juiste personeel dat zeer flexibel inzetbaar is. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden van event security? Of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van evenementenbeveiliging? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 085-0491120 of door een e-mail te sturen naar info@smile-security.nl. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op

Wij zijn altijd op zoek naar teamplayers!

Wij zijn altijd op zoek naar loyale, professionele en integere teamplayers. Ook als je nog geen beveiligingspapieren hebt maar wél een baan in onze branche ambieert nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Lees meer over ons