Beveiliging op maat

Grote en kleine evenementen

Altijd met een glimlach

Home > EHBO inhuren

Dienstverlening met EHBO inhuren

Bij Smile Security in Hoorn kunt u een complete dienstverlening met EHBO inhuren. Ons gespecialiseerde beveiligingsbedrijf garandeert niet alleen de algemene veiligheid op diverse soorten evenementen: wij beschikken ook over een team met ruime kennis van EHBO dat u eveneens kunt inhuren tijdens uw event.

Wilt u onze complete dienstverlening inhuren?

E-mail sturenTelefonisch contact

ehbo team

Waarom is professionele EHBO inhuren belangrijk?

Organiseert u binnenkort een evenement? Dan is het belangrijk om na te denken hoe u de algemene veiligheid van de bezoekers gaat waarborgen. Bij 200 tot 1000 bezoekers, is het advies om twee EHBO’ers in te zetten.  Zorg daarom ook altijd dat er een EHBO-team klaarstaat om – indien nodig – passende zorg toe te dienen. Onze EHBO’ers beschikken over uitgebreide expertise en de gepaste certificering, waardoor zij de veiligheid op uw evenement waarborgen. Zij zijn daarnaast proactief, oplossingsgericht én ze zien er altijd representatief uit. De aanwezigheid van een EHBO-post is voor uw gasten een geruststelling. Door inhuren van gespecialiseerde EHBO’ers, beschermt u de gasten van uw evenement optimaal.

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact op

Ontdek meer over onze dienstverlening

Naast een team met kennis van EHBO, kunt u bij ons ook een brandwacht inhuren die de brandveiligheid te allen tijde garandeert. Wilt u zelf graag bij ons komen werken als EHBO’er? Neem dan snel een kijkje naar onze EHBO-vacature! Wilt u een specialist met een goede dienstverlening met EHBO inhuren? Neem dan gerust contact met ons op met ons beveiligingsbedrijf. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0491120. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.