Beveiliging op maat

Grote en kleine evenementen

Altijd met een glimlach

Home > Vacature EHBO

Vacature om te werken bij de EHBO

Bent u op zoek naar een interessante vacature om te werken bij de EHBO, bijvoorbeeld tijdens evenementen? Dan zit u goed bij Smile Security in Hoorn. Wij hebben jarenlange ervaring in het garanderen van veiligheid en hebben interessante vacatures openstaan voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze sector.

Aanmelden voor onze EHBO vacature?

E-mail sturenTelefonisch contact

ehbo team

Een uitdagende vacature voor mensen die willen werken bij de EHBO

Voor iedere opdracht stellen wij – op basis van diverse factoren – een team op maat samen. Op festivals en evenementen is er bijvoorbeeld altijd een EHBO-post aanwezig. Bezoekers kunnen hier terecht bij lichamelijke ongemakken en om zorg te laten toedienen. Als u graag mensen helpt, is deze functie misschien wel iets voor u. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die bij de EHBO willen werken. Heeft u een medische achtergrond? Dan heeft u een streepje voor. Wilt u graag werken bij de EHBO en solliciteren op de vacature? Wacht dan niet langer en waag uw kans! Wilt u misschien liever een ESO-opleiding volgen? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht.

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact op

Reageer op de vacature bij interesse

Heeft u ruime kennis van EHBO en wilt u in deze sector aan het werk gaan? Dan is onze vacature om te werken bij de EHBO tijdens events ongetwijfeld iets voor u! Heeft u specifieke vragen? Of krijgt u graag meer informatie over het functieprofiel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0491120 of vul het contactformulier in. De medewerkers van ons beveiligingsbedrijf staan klaar om op uw vragen te antwoorden.