Hondengeleider voor de beveiliging van terreinen

Een hondengeleider staat samen met een hond in voor de beveiliging van terreinen. Wilt u hierop een beroep doen? Dan zit u goed bij Smile security uit Hoorn. Wij voorzien u graag van een professionele hondengeleider, zodat uw terrein beschermd is, zelfs als u niet aanwezig bent.

Een hondengeleider zorgt voor de beveiliging van terreinen

Bent u klaar met onbevoegden op uw terrein? Wilt u genieten van een ontspannen nachtrust, wetende dat uw goederen, festivalterrein of bedrijventerrein veilig is? Informeer dan eens naar een hondengeleider, die samen met een hond klaarstaat voor de beveiliging van uw terrein. Deze beveiligers nemen hun trouwe viervoeter mee naar de klus om ervoor te zorgen dat geen onbevoegde in de buurt van uw spullen of terrein komt. Alle beveiligers en honden van Smile Security zijn gecertificeerd. Wilt u naast een hondengeleider misschien ook een brandwacht inhuren? Ook daarvoor kunt u met een gerust hart bij ons terecht.

Kies voor een beveiligde omgeving

Wilt u een beroep doen op een hondengeleider van ons beveiligingsbedrijf voor de beveiliging van uw terrein? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 085-0491120 of vul het contactformulier in en stel ons al uw vragen. Wij beantwoorden ze graag en vertellen u meer over onze dienstverlening.

Neem contact op

Wij zijn altijd op zoek naar teamplayers!

Wij zijn altijd op zoek naar loyale, professionele en integere teamplayers. Ook als je nog geen beveiligingspapieren hebt maar wél een baan in onze branche ambieert nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Lees meer over ons