Servicemedewerker inhuren

Een communicatieve servicemedewerker inhuren doet u met een gerust hart bij Smile Security uit Hoorn. Een servicemedewerker staat klaar voor onder andere de ontvangst en het begeleiden van de gasten. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Dan is het inhuren van een servicemedewerker een goed idee. Naast een servicemedewerker kunt u bij ons ook werkkrachten inhuren die instaan voor de beveiliging van uw event, bedrijfspand en -terreinen en persoonlijke bezittingen.

Een servicemedewerker inhuren voor uw volgende event

Soms vraagt een evenement om een communicatieve servicemedewerker die uw bezoekers, gasten of derden op een nette en ontspannen manier voorziet van aanwijzingen, richtingen of informatie. Bij ons kunt u met een gerust hart een servicemedewerker inhuren die bovendien bijdraagt aan de beveiliging van uw evenement. Smile Security biedt maatwerk aan en ontzorgt u dus ook graag in aanverwante werkzaamheden. Naast servicemedewerkers leveren wij bijvoorbeeld ook:

Wij bieden een complete dienstverlening aan en stellen een professioneel team samen om uw event in goede banen te leiden. Onze medewerkers staan bovendien steeds met een glimlach voor u klaar. Heeft u nood aan bijstand van een servicemedewerkers die ook instaat voor de beveiliging? Of zoekt u toch iets anders? Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Zet een betrouwbare servicemedewerker in

Wilt u graag een servicemedewerker inhuren of iemand inschakelen voor de beveiliging van uw evenement? Dan zit u goed bij ons securitybedrijf. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0491120 of door een e-mail te sturen naar info@smile-security.nl en vraag ons gerust om meer informatie. Wij beantwoorden al uw vragen, zodat u bij ons met een gerust hart een servicemedewerker kunt inhuren.

Neem contact op

Wij zijn altijd op zoek naar teamplayers!

Wij zijn altijd op zoek naar loyale, professionele en integere teamplayers. Ook als je nog geen beveiligingspapieren hebt maar wél een baan in onze branche ambieert nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Lees meer over ons