Beveiliging op maat

Grote en kleine evenementen

Altijd met een glimlach

Home > Vacature brandwacht

Vacature voor brandwacht

Smile Security uit Hoorn heeft een interessante en uitdagende vacature voor een brandwacht openstaan. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u graag werken als brandwachter? Dan zit u goed bij ons! Lees snel verder en ontdek of deze vacature iets voor u is.

Aanmelden voor onze brandwacht vacature?

E-mail sturenTelefonisch contact

toezichthouden brandwacht

Een uitdagende vacature voor een brandwacht

Als brandwacht heeft u een grote verantwoordelijkheid. Zo moet u toezicht houden op de brandveiligheid en optreden bij eventuele calamiteiten. Ook voert u controles uit en alarmeert u bij noodsituaties. Daarnaast is het belangrijk dat u meedenkt over oplossingen om de omgeving zo brandveilig mogelijk te houden. Bent u eerder op zoek naar een andere uitdaging? Dan vindt u bij ons ook andere vacatures voor onder andere:

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact op

Solliciteer snel voor deze vacature

Heeft u interesse in deze vacature voor brandwacht? Aarzel dan niet en solliciteer bij ons beveiligingsbedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe professionele werkkrachten om ons team te versterken. Heeft u nog vragen of wilt u voor uw bedrijf een brandwacht inhuren? Neem dan contact met ons op via 085-0491120. Wij geven u graag meer informatie over onze vacature voor brandwacht.