✔ Beveiliging op maat

✔ Grote en kleine evenementen

✔ Altijd met een glimlach

Home > Vacature toezichthouder

Vacature voor toezichthouder

Smile Security uit Hoorn heeft een vacature voor toezichthouder openstaan. Kunt u probleemloos het overzicht over het grote plaatje behouden? Bent u proactief en kunt u snel schakelen? Dan is een baan als toezichthouder iets voor u. U komt in een enthousiast en professioneel terecht. Ook als u niet uit de beveiligingssector komt, kunt u solliciteren op onze vacature voor toezichthouder.

Aanmelden voor onze toezichthouder vacature?

E-mail sturenTelefonisch contact

toezichthouder

Een interessante vacature voor toezichthouder

Staat veiligheid hoog bij u in het vaandel en houdt u ervan om een oogje in het zeil te houden? Dan is onze vacature voor toezichthouder ongetwijfeld iets voor u. Ons beveiligingsbedrijf is regelmatig op zoek naar nieuw talent dat altijd en overal de veiligheid kan garanderen. Onze vacature voor toezichthouder is erg interessant, aangezien wij op verschillende locaties ingezet worden. Zowel tijdens evenementen als op bedrijfsterreinen, zorgt een toezichthouder voor orde en veiligheid. Wilt u als bedrijf zijnde een toezichthouder inhuren? Neem dan zeker contact met ons op!

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact op

Kies voor een job als toezichthouder

Als een job als toezichthouder iets voor u is, twijfel dan niet en solliciteer op onze vacature! Wij kijken ernaar uit om u te leren kennen! Bent u benieuwd welke andere vacatures wij nog openstaan hebben? Neem dan snel een kijkje en neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 085-0491120. Wij staan steeds voor u klaar bij vragen.