Receptioniste die ook instaat voor beveiliging

Als u op zoek bent naar een receptioniste die ook kan instaan voor de beveiliging van uw bedrijf, dan stopt uw zoektocht bij Smile Security in Hoorn. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de beveiligingssector en voorziet u graag van een vriendelijke receptioniste die meteen ook instaat voor de beveiliging van uw bedrijf. Uw bezoekers worden zo op een aangename manier ontvangen én u bent verzekerd van een beveiligd bedrijf.

Vertrouw op een receptioniste die ook instaat voor de beveiliging van uw pand

Het ideale plaatje en de eerste indruk van uw bedrijf is belangrijk. Misschien wel het belangrijkste om een nieuwe relatie met een klant op te bouwen. Onze receptiebeveiligers zijn zeer representatief en erg servicegericht. Zij laten uw klant, bezoeker of medewerker zich echt speciaal en welkom voelen. Ons beveiligingsbedrijf zoekt voor u graag naar de ideale receptioniste die meteen ook instaat voor de beveiliging van uw pand. De receptionisten van Smile Security zijn het ideale uithangbord voor uw bedrijf. Wilt u, naast een receptioniste, een beroep doen op een hondengeleider voor de beveiliging van uw bedrijfsterrein? Ook dan zit u zeker goed bij ons!

Stel een van onze receptionistes aan

Onze receptionisten zijn het perfecte uithangbord voor uw organisatie! Bent u op zoek naar een receptioniste die ook instaat voor de beveiliging van uw bedrijf? Of wilt u voor een aankomend event liever met kennis van EHBO inhuren? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0491120. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact op

Wij zijn altijd op zoek naar teamplayers!

Wij zijn altijd op zoek naar loyale, professionele en integere teamplayers. Ook als je nog geen beveiligingspapieren hebt maar wél een baan in onze branche ambieert nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Lees meer over ons